Egyszerre mutatjuk be mind a 6 kölyköt

Az elmúlt 5 hét alatt labrador kölykeink gyorsan fejlődtek. Vidáman játszanak egymással és anyjukkal. Egyszerre mutatjuk be mind a 6 kölyköt, az 5 fiút és 1 lányt,  Justint, Joyce-t, Jordant, Jerseyt, Jeffreyt és Jethrót, leendő vakvezető kutyáinkat.

Az első Justin, a szőre a legvilágosabb színű, a pofija gömbölyű, kicsit ráncos.

justin
Justin

Joyce született meg másodiknak, arról ismerhető fel, hogy ő az egyetlen kislány, kicsit sötétebb a bundája és keskenyebb a pofija, mint 5 testvérének. Szeret magában lenni, de ez egy leendő vakvezető kutyánál nem probléma, ha nem akar mindenhol, mindenkivel azonnal barátkozni. Erős a kötődése az anyjához, Fierához, ami szintén jó tulajdonság.

Joyce 2
Joyce

 

A harmadik, Jordan, a sárga nyakörves nagyfiú. Nyugodt, nincs nagy mozgásigénye, de azért vidáman játszik a többiekkel.

Jordan 2
Jordan

A negyedik Jersey, a kék nyakörves kisfiú. Nyugodt, nem megy túl sokat, szeret játszani, keresi a mamáját.

Jersey
Jersey

Az ötödik Jeffrey, a piros nyakörves kan kutyus. Rengeteget megy, igazi felfedező.

Jeffrey
Jeffrey

 

A hatodik Jethro, a fekete nyakörves kan kutyus. Ő a legnagyobb, sokat megy és nagyon leleményes. Hatodik szülöttünké a fekete jelölő.

Jethro
Jethro

Megszülettek végre a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola tenyésztői programjának első kiskutyái. 2018. január 19-én megszületett a hat sárga kölyök, öt kan, egy szuka. Bízunk benne, hogy velük megalapozzuk saját tenyésztési programunkat, és kiemelkedő tehetségű vakvezető kutyákat képezhetünk belőlük. Hosszú távú célunk, hogy jelenlegi, évente 15 vakvezető kutya képzését megduplázzuk saját tenyészállományunkra alapozva.

———-
Kérjük, támogasd adód 1%-ával a vakvezető kutyák kiképzését! 
1% adószámunk: 18449149–1–05 
Kattints rá, mutatjuk, hogy adhatod nekünk az 1%-od: http://bit.ly/2Fisu28