Dupla szülinapi ajándékot kaptunk Mokkától

Lengyel Zsófi és Mokka hetek óta szorgalmasan gyakorolnak, hogy felkészüljenek közlekedésbiztonsági vizsgájukra. Ma a vizsgabizottság előtt is sikeresen bemutatták milyen remek párost alkotnak, és hogy összecsiszolódtak mostanra.

Zsófi a születésnapján kapta meg alapítványunktól Mokkát, és éppen ma a fekete labrador kiképzőjének születésnapján kellett vizsgázniuk. “Nem mondtam el Zsófinak, hogy ma van a születésnapom, nehogy felesleges terhet rakjak rá, de most a vizsga után, boldogan újságoltam neki, milyen szép ajándékot kaptam tőle” – mondta kiképzőnk, Nyíriné Kovács Mária.  

Támogasd adód 1%-ával a vakvezető kutyák kiképzését! 
1% adószámuk: 18449149–1–05

Kattints rá, így adhatod nekik: http://bit.ly/2Fisu28

Szép parasportolói karrierje és a műsorvezetői munkája ellenére nagyon izgult Lengyel Zsófi, hogyan fog sikerülni a mai vizsgája Mokkával. Az persze nem mindennapos, hogy három vizsgáztató figyeli minden mozdulatát az embernek és vakvezető kutyának.

“A legjobb barátnőmhöz vezető útvonalat húztam ki a közlekedésbiztonsági vizsgánkon. Jól sikerült, megdicsértek minket, ám én maximalista vagyok, találtam benne hibát, volt egy kis megakadásunk, amikor keresnünk kellett egy utcát, és ha akkor jobban rábízom magam Mokkára, sokkal hamarabb megtaláltuk volna. Ettől eltekintve bebizonyítottuk, hogy magabiztos, gyorsan közlekedő páros vagyunk” – mondta boldogan Zsófi, majd hozzátette, hogy este valószínűleg pezsgőt bontanak.

Nagyon köszönjük kölyöknevelőinknek, Vadász Török Szilviának, és férjének, Vadász Péternek, hogy ilyen okos kutyát neveltek fel nekünk.

  • Bejegyzés kelte :
  • Utolsó módosítás :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek