Dia és Bagira sikeres vizsgát tett

Danis Dia sok-sok gyakorlás után március 9-én nemcsak sikeres, de szép közlekedésbiztonsági vizsgát tett, ahol bizonyították, hogy tud két test egy lélekké forrni.

Dia a vaksága mellett küzd egy fülbetegséggel is, ami bezavarja az egyensúlyérzékét. Gyakran emiatt mozgáskoordinációs problémái is adódtak, régebben volt, hogy emiatt elesett. Ő viszont visszaküzdötte magát lovaglással, ami javított az egyensúlyzavarán, másrészt segíti Őt Bagira, új társa, aki korrigálja, ha esetleg meginogna vagy botlana.

“Öröm volt látni a fejlődésüket és megható a szeretettel teli kapcsolatuk, ami a képről is sugárzik. Rendkívül büszke vagyok rájuk!” – írta Bagira kiképzője, Farkas Darinka.

Diának életre szóló ajándék, hogy Bagira mellette lehet. Másoknak is segíthetsz, ha adód 1%-át a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskolának ajánlod.

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a vakvezető kutyák kiképzését!
1% adószámunk: 18449149–1–05
Kattints rá, így adhatod nekünk az 1%-od: http://bit.ly/2Fisu28

Novemberben két párosunk tett sikeres vizsgát: Batiz Antal Tamás és Grafit az első pillanattól fogva remek párost alkotnak, a fekete labrador magabiztosan vezeti Antalt. Köbli Írisz úgy érzi, sosem felejti majd el első találkozását Dollyval. „Szerelem volt első látásra, akárcsak 25 évvel ezelőtt Larryvel. Alig vártam azt a napot, amikor Dolly végleg nálam maradhatott. 

Bokros László és Felhő még októberben vizsgáztak le, az első perctől remekül tudnak együttműködni.