Az örök gyerek jól megállta a helyét

Gábor és Kapitány kitűnő minősítéssel teljesítette közlekedésbiztonsági vizsgáját. Még szlalomoztak is egy jót.

Párosunk higgadtan, szépen oldotta meg a nehéz feladatokat a vizsgán, például Orosz Gábor lakóhelye környékén a járda közepére rakják ki a szemetes kukákat, így bemutathatták, hogy szűk helyeken milyen magabiztosan szlalomoznak. Kapitányt az sem zavarta, hogy a vizsgán sokan mentek mögötte (mármint a vizsgabizottság tagjai), erre is gyakoroltak Farkas Darinka kiképzőnkkel.

„Kapitány egy örök gyerek, aki jól megállja a helyet. Nagy köszönet jár érte Dolonec Fruzsina kölyöknevelőnek, aki meghagyta kutyának, vagyis nem nyomta el a személyiségét. Persze fegyelmezett, kulturáltan viselkedik, és így mindennel együtt válik remek társsá” – mondta Darinka.

A vizsga útvonala a X. kerületben futott Gábor otthona és munkahelye között. Gábor fehér bottal közlekedett szeptemberig, azóta gyakoroltak együtt Kapitánnyal, és olyan szépen haladtak, hogy már decemberben készen álltak a vizsgára, ám a vírushelyzet keresztülhúzta a terveinket. „Gábor kiválóan közlekedett fehér bottal, és a közös munkánk elején ő maga arra számított, hogy nehezen fogja rábízni magát egy vakvezető kutyára, de nem így lett, példaértékű módon bízta rá magát Kapitányra, ezért kitűnő minősítéseket kaptak a vizsgán” – mondta Darinka. 

Egy vakvezető kutya egész életét felölelő összes költsége több, mint 5 millió forint. 
Kérjük támogasd adód 1%-ával a vakvezető kutyák kiképzését! 
1% adószámuk: 18449149–1–05
Kattints rá, így adhatod nekik: http://bit.ly/2Fisu28

Gratulálunk Gábornak és Kapitánynak a sikeres vizsgához, és azt kívánjuk, hogy sokáig legyenek hű társai egymásnak. Nagy köszönet Dolonec Fruzsinának, aki szeretettel foglalkozott Kapitánnyal, akire mindannyian büszkék vagyunk.