Akaraterejükkel legyőzték az akadályokat és a hőséget

A hőség és József rendetlenkedő bal bokája sem tántorította el őket, akaraterejükkel és elszántságukkal bebizonyították a vizsgabizottságnak, hogy alkalmasak az önálló közlekedésre. Gratulálunk Józsefnek és Hacknak a sikeres vizsgához.
Hack pillantását kapta el a fotós. Szép sárga kutyus
Hack rutinosan megoldotta a vizsgafeladatokat

Farkas József és Hack nagyszerűen teljesítette közlekedésbiztonsági vizsgáját Miskolcon augusztus 7-én. József azt az útvonalat húzta, amely a Látásrehabilitációs Központtól indult a Semmelweis Kórházig és onnan vissza. A hétköznapokban előforduló váratlan akadályokkal is találkoztak, már a vizsga elején vödrök állták útjukat, de ez nem jelenthetett problémát egy olyan okos és talpraesett vakvezető kutyának, mint Hack. Ezután egy hosszú lépcsősoron át vezetett útjuk egy buszmegállóig, ahol türelmesen várakoztak.

Hack és gazdája egymás mellett állnak a vizsga után
Hack és József minden akadályt legyőzött

A buszozás, a tömeg kikerülése, a leszállás és a következő útszakasz eseménytelen volt, József és Hack rutinosan megoldotta. A kertes házas övezetnél házőrzők kiabáltak a páros után, de ez egy vakvezető kutyának nem jelenthet problémát. Hack megmutatta a lelépőket, segített az úttesten áthaladásoknál, a lépcsőzésnél, és abban is, hogy semmi esetre se térjenek le a helyes útról. A célba érve a vizsga másik fontos részét, az engedelmes feladatokat is teljesítette a páros.

A hőség és József rendetlenkedő bal bokája sem tántorította el őket, akaraterejükkel és elszántságukkal bebizonyították a vizsgabizottságnak, hogy alkalmasak az önálló közlekedésre. Gratulálunk Józsefnek és Hacknak a sikeres vizsgához!

Külön köszönettel tartozunk kölyöknevelőnknek, Budai Erzsébetnek, aki hatalmas odaadással és szeretettel nevelte fel Hackot!