A Baráthegyi és a Renault

Idén hatodik alkalommal rendezik meg a World Series by Renault rendezvényt a Hungaroringen szeptember 15-16-án. Címszavakban: benzingőz, sok száz lóerő, aszfaltszaggató versenyautók, és élmények az egész családnak.

Várakozás
Várakozás

Valójában egy ingyenes családi autóverseny-hétvége: autóversenyek, Red Bull Racing Forma-1 bemutató, autózsonglőrködés, gyerekprogramok, szimulátorok, autószalonok, veteránautó kiállítás, boxutca-látogatás, Forma-1-es kerékcsereverseny, arcfestés, KRESZ-park. És a Társadalmi felelősségvállalás jegyében véradás, biztonságtechnikai szimulátorok, és persze a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola leendő és már dolgozó vakvezető kutyákkal, tárgyfelimerés játékkal, és az elmaradhatatlan vakvezető kutya kipróbálással.

A rendezvény ingyenes, de belépőjegy szükséges a látogatottság mérése érdekében.
Jegyek letölthetők: http://www.worldseriesbyrenault.fr/hu/eventInfo/Pages/Default.aspx
Valamint jegyek kaphatók a helyszínen, a Renault márkakereskedésekben, és a Match üzletekben.

A rendezvényre ingyenes buszjárat indul a budapesti Puskás Ferenc Stadiontólszombaton és vasárnap reggel 8 óra 20 perctől 20 óráig 20 percenként.

A rendezők felhívják a figyelmet, hogy mindenki gondoskodjon megfelelő folyadék-utánpótlásról, valamint -főleg a gyermekek részére- hallásvédelmi eszközről (füldugó, fülvédő)!

  • Bejegyzés kelte :
  • Szerző :
  • Kategória : Hírek