6 kiskutya – 6 kis egyéniség

A hat kölyök nemcsak színben és méretben, de tulajdonságaiban is nagyon különböző. Már most látszik, hogy ki milyen személyiség. Néhány mondatban összegyűjtöttük a legjellemzőbb tulajdonságaikat.

A három kiskölyök vígan játszik a színes labdákkal, bójákkal
A kölykök már 7 hetesek, labdákat és bójákat kaptak

Latte egy gyönyörű sárga labrador kislány, első perctől fogva nagyon nyugodt típus. Játékos, imád kézben vagy ölben lenni. Orrával továbbra is “kivilágít” a többiek közül, bájos kislányos arcával minden szívet meghódít. Latte nagyon ragaszkodik kölyöknevelőjéhez, a hathetes teszten is ő vette fel legkésőbb a kommunikációt a vizsgálatot végző kiképzővel.

Legenda, a fekete fiúcska tiszta apja, le sem tagadhatnák egymást. Nagyon szereti az embereket, ha szükséges, abbahagyja az evést is, hogy megnézze, ki jött látogatóba és vajon hajlandó-e egy kis dögönyözésre. Általában kitörő örömmel játszik, számára a hathetes tesz is egy nagy játék volt csupán.

Legenda a csodaszép fekete kölyök egyre jobban hasonlít apukájára
A csodaszép Legenda egyre jobban hasonlít az apukájára

Limbó egy picit sötétebb színű nővérénél, Latténál, az orruk alapján viszont abszolút megkülönböztethetőek. Limbó kislányos arcával leplezi, hogy ha szükséges tud ő zsarnok is lenni, és nyomást gyakorolni a tesókra. Mivel ő született a legnagyobb súllyal, így számára teljesen magától értetődő, hogy mindig övé legyen az utolsó szó. Nagyon bújós, nagyon szeret ölben lenni.

Limbó, a sárga labrador önfeledten szaladgál a színes labdák között
Limbó és testvérei nagyon örültek az új játékoknak

Lámpás egy csokilány, ő hasonlít legjobban a mamára. Szeret sokat aludni, magát is elszórakoztatja, ha kell, de kedvenc tesója és játszópajtása Leon. A hathetes teszten ő üdvözölte leglelkesebben az “idegent”, mindenhova követte őt.

Leon, a kis csoki színű labrador, egy picivel kisebb, mint a testvérei, de ez semmiben nem akadályozza őt. Egyik kedvenc hobbija az alvás, a másik a játék. Neki nyílt ki legkorábban a szeme, és ő a legkisebb is egyben, így mondhatjuk, hogy ő a “legek kiskutyája”. Ahogyan az várható volt, a hathetes teszten ő volt a legkiegyensúlyozottabb.

Végül, de nem utolsósorban, Lars, aki bónuszként érkezett. Már úgy tűnt nem születik több kiskutya, de aztán világra jött a sárga fiúcska. Ahogyan születésekor sem sietett, úgy azóta is ő a legnyugisabb az L-alomban. Emellett egy igazi kis felfedező. 

Állj a vakvezető kutyák mellé, és támogasd adód 1%-ával kiképzésüket!
1% adószámuk: 18449149–1–05
Így adhatod nekik: http://bit.ly/2Fisu28